joi, 20 octombrie 2011

Plictiseala.

11:30. Joi spre vineri !. Hm, ce sa va zic sunt plictisita,astept sa intre el( <3.), mi.e foarte dor de el,pff,maine am o zi greaa, 3 teste intr-devar,nu am invatat nimic ,(gen:pissi lasama in pula mea cu bilogia si matematica si chimia), sper sa fie o zi normala fara note mici.. Si seara , sa fie de vis alaturi de el<3. Intr'un fel sunt mega,ultra,super,giga fericita ca sunt cu el iar, pentru ca simt ca am pe cinva aproape ( sicer mi.as baga pula in toti/toate pentru el,el e singurul care conteaza, chiar daca ne.am certat de atatea ori si ultima oara a fost grav, prieteni lui..) . Vreau sa dureze mult, nu doar 8 luni.. Dar mi se pare ca sa schimbat hmm nu.mi convine, dar imi convie si asa, macar stiu ca " tine la mine si no sa ma faca sa sufar..ii pasaaa " . Vmerea trecuta cand m.am vazut cu el eram gen
"STOP!Iti simteam deja respiratie,iar BUM BUM BUM imi batea inima !<3"
Muream acolo, simteam futri, dar nu stiu de ce.!?. Hei era o intalnire intre "prieteni". Acum e intalnire gradu 2. Heiii, il iubesc..<3.
E ceva gen " impreuna trecem peste tot" chiar daca are si am prieteni gelosi si prosti ! ( simtate printes'o, ca tu ai pornit tot comfitu asta, nu.ti convenea nimic scumpo dar dinn pacate ne.am impacat morii FA, uite ca stramba,curva,panarama,deselata,proasta,etc<3 a putut sa fie cu el, OFTICATE , uau sa nu uiti sa.i zic ca nu mai vb cu el daca ne impacam, ma doare fix in pizda de tine , deci iubito te iubesc ). Mamama mi.am amintit de vara:-w, nu e bine, am cunoscut atatea persoane.. Atatea certuri.. Prieteni falsi/adevarati,cea mai superba varaa baa, acum am alfat cine plm cica imi e prieten( sa sti si tu ca am tinut la tine scumpo mult si inca tin darrrrrrr daca tu chiar asa de vaca esti.) . Am aflat ca "O pritenie trece si prin foc ".(karina). Si pur si simplu am Cunoscut o persoana(printeso), caree imi era ca o sora, sii acum aflu ca tot ce i.am zis da cu gura.. Aveai dreptate.. Am cunoscut persoane cuma r fi pittii o vara excelenta cu el :*, ( il ador pe piticul ala mic <3). Hai gata ca m'am plictisit mai rau !:)).



NA DE AICI ,DIN PARTEA CASEI !:*



" prima secunda in care ai sa te pierzi este cea in care ai sa ma gasesti si te inchizi in mine atunci cand vrei sa evadezi nu privi spre mine atunci cand ma ranesti !"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu